Skip links

Over ons

Over ons

Het verlies van een dierbare is een zware beproeving

Wij zijn hier om u te helpen!

baqi-cemetery

Wij bieden u een begrafenis die trouw de islamitische begrafenisritueel respecteert

Wassing, begraven of repatriëren.
Onze bekwame en gekwalificeerde teams bieden u aandachtig luisteren en ondersteuning tijdens het hele uitvaart proces.

Onze ervaring stelt ons in staat om een ​​goede kennis te hebben van de vele procedures die moeten worden uitgevoerd tijdens de verschillende fasen van de organisatie van de uitvaart.

Bel ons als u vragen heeft:
+316 200 94 002
Wie zijn wij

…iets voor de gemeenschap te doen in de vorm van het wassen en begraven van moslims…

Soennah Uitvaart

2 jongens die apart van elkaar met hetzelfde idee rondliepen om iets voor de gemeenschap te doen in de vorm van het wassen en begraven van moslims volgens de soennah van onze geliefde profeet Mohammed salAllahoe 3alayhi wa sallam.

Jaren van ervaring met het wassen van overledenen heeft ervoor gezorgd te denken dat het beter kan dan wat er gezien en meegemaakt is in de loop der jaren. Zodoende samen de wens uitgesproken om een islamitische uitvaartzorg te beginnen in de mooiste zin van het woord en daarmee de gemeenschap te dienen.

En met het dienen bedoelen we vooral het ontzorgen van de nabestaanden bij alles wat komt kijken om uiteindelijk een dierbare begraven te krijgen.
Denk hierbij aan het contact met de verzekering, documenten regelen bij de gemeente en consulaat, het transport en de wassing

Kortom vinden wij het enorm belangrijk dat de familie zich puur en alleen kan bezighouden met het afscheid van de dierbare en dit kunnen verwerken met elkaar zonder zich ook nog druk te hoeven maken om andere zaken.

Wij zijn er voor u

De juiste kennis om u te begeleiden

Om u te ontzorgen bij de planning van de uitvaart staat Soennah Uitvaart 7 dagen per week en 24 uur per dag tot uw beschikking.

  • Administratie
  • Wassingen
  • Begraven in Nederland
  • Repatriëring
Administratieve procedures

Uw Verantwoordelijkheid onze Zorgen

Wanneer u contact opneemt met ons, zullen we de rest van de procedures in detail uitleggen, of het nu gaat om repatriëring of een plaatselijke begrafenis.
Om de familie van de overledene tijdens deze beproeving te ontlasten, voeren we, in een echte inspanning van snelheid, alle administratieve procedures uit die verband houden met de repatriëring of plaatselijke begrafenis van de overledene.
Om de zaken te versnellen vermelden wij hierbij de documenten die we je zullen vragen tijdens ons eerste contact voor de rest van de procedures:

Begrafenis in Nederland

De overlijdensakte als het overlijden thuis plaatsvindt.

Familieboekje van de overledene of bij gebreke daarvan de geboorte- en huwelijksakte van de overledene.

Woonplaats/identiteitskaart van de overledene.

Extra documenten voor repatriëren

Paspoort van het land van herkomst van de overledene.

Het certificaat van niet-besmetting, een essentieel document voor het passeren van de douane.